Pages

Thursday, May 31, 2012

Bila Cinta, Gio.

Siapa suka lagu ni tolong garu belakang badan saya :)...sobsss...
Syahdu gile weh lagu ni...layan seminggu lagu ni jerk !

muka pasrah sambil nyanyi lagu ni...


Video Lagu - Bila Cinta (Gio)


Lirik - Bila Cinta (Gio)
Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan


* babai cintaku...sampai sini sahaja jodoh kite...the beginning new life !



Wednesday, May 30, 2012

Sugar Glider Wodent Wheel.

Salam,

Dulu i pakai wodent wheel ni...lepas setahun pakai...i rasa...cam tak berapa best pulak pakai wodent wheel ni..so i pun nekad nak jual...hahaha...sekarang dalam sangkar sugar glider i memang takde wodent wheel ok =) Kalau dorang nak exercise ke ape ke..pepandai dioranglah panjat sangkar tu huhu :)

Sebenarnya tak berapa nak tahan dengan bau yang datang dari wodent wheel tu. Tau jelah sugar glider memang suka berak dan kencing kat dalam tu...lepas tu lari lari dalam wheel tu...lepas tu duk guling guling badan dalam wheel tu...lepas tu syok tidur dalam wheel tu...memang geram betul i tengok...

So kesimpulannya, jual je ~ RM85 sold ! i beli harga rm100 kot dulu ! =P









Hadiah Hari Guru.

Salam, 

Huhu...masa hari guru haritu i lupe nak update tentang hadiah hari guru ! huhuhu...takde la dapat banyak hadiah...tapi boleh tahan la :) Huuhu...thanks kepada ibu bapa yang menghargai jasa guru , dan juga murid murid yang sayang pada cikgunye :) Jom bergambar dengan hadiah hahaha...takde keje kan !

gadis makcik bunga hahaha




 ok masa ni memang takde mood sebab ...sebab ape ek..so pura pura senyum !



yabeda beduuuuuuuuuuuuu

comel pulak tulisan anak murd i ni...

hahahha ape ni !



nak runtuh kerusi !!


best gak jadi cikgu sebab dapat hadiah ek haha

ecah tak boleh blah..sijil pun terbalik !!!!

neon !!

salah satu hadiah yang kami dapat...hahah nak kene try ni

jom test !


dah la i memang tak reti pakai menda alah cosmetic ni 


selamber je lah !!

sape lak nak pakai cutex ni ? hahahah


yey !! sekian sahaja update tentang Hadiah Hari Guru...happy teachers day !!



-->

Tuesday, May 29, 2012

Famous Amos.

Salam...

Korang tau tak betapa syoknya pemanduan kereta bila ditemani dengan cookies dar famous amos ? Dalam seminggu...entah berapa kali saya singgah di Jaya Jusco Maluri...sebeum balik dari sana mesti singgah Famous Amos untuk beli cookies..

Dik, bagi no nuts, 100g ! tqq

Ngapppp...sambil jalan ke kereta viva neon...dan start enjin...ngap lagi...bawak kereta...ngap lagi...bapak sedap sioooot !

Kaya famous amos dapat regular customer cam saya ni haha...sedapnya biskot famous amos nii !!!







Sambutan Hari Guru 2012 !

Salam,

Merah. Itu tema kami..guru guru kat sekolah SJKC SAM YOKE kali ni...sempena sambutan hari guru ! Horeyyy...datang pagi pagi semua pakai baju merah.baru ada ong !

Disebabkan terlampau banyak gambar... saya pun pening kepala nak choose mana satu ! Hahaha..mmain tepek je semua gambar dalam blog ni..heheh khas untuk tatapan kamu semua...

Semua cikgu cikgu kat sekolah ni semua cun cun (puji diri sendiri) huhuhu... Ada sesi naynyian oleh semua guru, bacaan ikrar (cikgu nurul jadi ketua ikrar) hihi...sesi potong kek, sesi peluk cium antara cikgu cikgu hehehe...sesi sukaneka...dan macam-macam laa...pastu ada makan-makan lagi..huhu nasib baik halal dan sodap ! 
and guess what ?? i also bring my honey mucuk mucuk ! my sugar gliders =) hehehe..
budak budak kat sekolah tu dok sebuk sebuk laa cikgu nurul nak tengok sugar gliderrrr huhuhu =)

layan gambar je lah ye !
cikgu neon main sukaneka...main dengan chopstickk !!!



kek sambutan hari guru secret recipe...




potong kek


Guru besar dan guru guru penolong kanan

cik neon !!!!


 light up the candle !!

ppm yang dikasihi


 lalala !

bersiap sedia untuk bersukaneka !

ditonton oleh ramai murid 

peace yooo

dududadadadidididi ! semua single...haha

main time

=)
bersiap sedia !

satu satunya cikgu lelaki cina yang single kat sekolah ni haha

gunakan chopstick untuk kepit mende alah ni.kau boleh ke

prektis cepat neo ~!!

my close fren ever sekarang !!!! 


lenggang lenggang kangkung...kangkung di tepi longkang


eh hapynye !!!

chopppppstickkk skillssss

ustazah satu satunya dalam sekolah ni hehehe...

yuhuuu peace !!

opss i did it again 

kangkang kengkang !!

1 2 3 gooooooooooooooooooooooooo !!

dapat hadiah semua sekali


senyummmmmm

peace !

makan time !

yummy ! alhamdulillah!
Sekian sahaja Sambutan Hari Guru tahun 2012...di SJKC Sam Yoke...huhu nasib lah badan mengajar di sekolah cina...huhu =) Tup tup nak dekat dua tahun dah mengaajar di sekolah ni...rezeki Allah nak bagi..alhamdulillah terima dengan redha ! =)

-->

-->

Sugar Glider Joey Menyusu.

Salam,

Huhu...pernah tengok joeys menyusu tak ! Comel tau...ini dia sugar glider saya .. yang ada joeys dan masih menyusu...dah besar pun nak menyusu lagi ek ! Ohoiii comel betul !

2 ekor joeys sedang menyusu dekat mak dia...huhu









 

Designed by Alieff Artwork