Wednesday, May 30, 2012

Hadiah Hari Guru.

Salam, 

Huhu...masa hari guru haritu i lupe nak update tentang hadiah hari guru ! huhuhu...takde la dapat banyak hadiah...tapi boleh tahan la :) Huuhu...thanks kepada ibu bapa yang menghargai jasa guru , dan juga murid murid yang sayang pada cikgunye :) Jom bergambar dengan hadiah hahaha...takde keje kan !

gadis makcik bunga hahaha




 ok masa ni memang takde mood sebab ...sebab ape ek..so pura pura senyum !



yabeda beduuuuuuuuuuuuu

comel pulak tulisan anak murd i ni...

hahahha ape ni !



nak runtuh kerusi !!


best gak jadi cikgu sebab dapat hadiah ek haha

ecah tak boleh blah..sijil pun terbalik !!!!

neon !!

salah satu hadiah yang kami dapat...hahah nak kene try ni

jom test !


dah la i memang tak reti pakai menda alah cosmetic ni 


selamber je lah !!

sape lak nak pakai cutex ni ? hahahah


yey !! sekian sahaja update tentang Hadiah Hari Guru...happy teachers day !!



-->
 

Designed by Alieff Artwork