Tuesday, May 29, 2012

Sambutan Hari Guru 2012 !

Salam,

Merah. Itu tema kami..guru guru kat sekolah SJKC SAM YOKE kali ni...sempena sambutan hari guru ! Horeyyy...datang pagi pagi semua pakai baju merah.baru ada ong !

Disebabkan terlampau banyak gambar... saya pun pening kepala nak choose mana satu ! Hahaha..mmain tepek je semua gambar dalam blog ni..heheh khas untuk tatapan kamu semua...

Semua cikgu cikgu kat sekolah ni semua cun cun (puji diri sendiri) huhuhu... Ada sesi naynyian oleh semua guru, bacaan ikrar (cikgu nurul jadi ketua ikrar) hihi...sesi potong kek, sesi peluk cium antara cikgu cikgu hehehe...sesi sukaneka...dan macam-macam laa...pastu ada makan-makan lagi..huhu nasib baik halal dan sodap ! 
and guess what ?? i also bring my honey mucuk mucuk ! my sugar gliders =) hehehe..
budak budak kat sekolah tu dok sebuk sebuk laa cikgu nurul nak tengok sugar gliderrrr huhuhu =)

layan gambar je lah ye !
cikgu neon main sukaneka...main dengan chopstickk !!!



kek sambutan hari guru secret recipe...




potong kek


Guru besar dan guru guru penolong kanan

cik neon !!!!


 light up the candle !!

ppm yang dikasihi


 lalala !

bersiap sedia untuk bersukaneka !

ditonton oleh ramai murid 

peace yooo

dududadadadidididi ! semua single...haha

main time

=)
bersiap sedia !

satu satunya cikgu lelaki cina yang single kat sekolah ni haha

gunakan chopstick untuk kepit mende alah ni.kau boleh ke

prektis cepat neo ~!!

my close fren ever sekarang !!!! 


lenggang lenggang kangkung...kangkung di tepi longkang


eh hapynye !!!

chopppppstickkk skillssss

ustazah satu satunya dalam sekolah ni hehehe...

yuhuuu peace !!

opss i did it again 

kangkang kengkang !!

1 2 3 gooooooooooooooooooooooooo !!

dapat hadiah semua sekali


senyummmmmm

peace !

makan time !

yummy ! alhamdulillah!
Sekian sahaja Sambutan Hari Guru tahun 2012...di SJKC Sam Yoke...huhu nasib lah badan mengajar di sekolah cina...huhu =) Tup tup nak dekat dua tahun dah mengaajar di sekolah ni...rezeki Allah nak bagi..alhamdulillah terima dengan redha ! =)

-->

-->
 

Designed by Alieff Artwork