Tuesday, May 15, 2012

Grape Vine Untuk Sugar Glider !

 Salam,

Selamat petang wahai makhluk ciptaan Allah ! mai pekena secawan horlicks panasss ! =)  Haritu i shopping banyak sangat kain kat kamdar...adoyai macam nak pengsan i jalan kat Jalan Tunku Abdul Rahman tu..

Masa shopping tu dah habis shop kat kedai satu...terus g loading barang kat kereta dulu..then sambung shopping lagik..hahaha ... berapa banyak $$$ habis dah bershopping jer...memang dah lama tak shop !

So..dsebabkan banyak gile shop kain..harini ada mood nak buat aksesori untuk anak sendiri..hehe..nak buat grape vine berloceng ! ayyaaa !

Senang je buat benda ni..dah siap pun ha...hehhehe..







 

Designed by Alieff Artwork