Pages

Thursday, May 17, 2012

(Gambar) Sugar Glider White Face Blonde !

 Salam,

Yall...nak tengok sugar glider white face blonde tak ? Nama dia takde lagi wat masa ni...sekarang panggil dia boy jerk..huhu..mengikut perangai dia yang kurang assam..suka geget dan crabbing..dia boleh membuatkan saya jadi heart attack jugak...

Dok tenyeh muka dia kat perut saya...dia geget perut saya... dok tenyeh dia kat peha saya..dia geget pulak peha saya...mana yang dapat digeget...dia geget...pastu dia crabbing cam kambing masuk ice room ! haooooo hooo... parahhh.

Anyway...start cuba bonding balik...come on neo u can duit ! babai !

oh ini gambar boy ! sugar glider white face =)
Boy sangat tak ngam dengan shemie, nnja, mumu dan kontot...dorang semua cam jeles giler tgk boy ni kat sangkar seblah...adoyaii ! takpe takpe..pelan pelan kayuh !










 

Designed by Alieff Artwork