Wednesday, June 19, 2019

Rumah Untuk Disewa : Bukit Beruang, Melaka

Rumah untuk disewa 2019 : Kemasukan SEGERA (Wassap only 0134380039 No calls No pm 🙏😊)

👇
🍭Melaka
🍭Single Storey
🍭3 bilik 2 bilik air
🍭No. 59, Jalan BBU 4,  Taman Bukit 🍭Beruang Utama, Melaka
🍭900/month
🍭*berhampiran MMU, deretan kedai
🍭dan restoran arab Dima

👇
🌸Melaka
🌸Single storey
🌸4 bilik 2 bilik air
🌸No.  11, Jalan BBB 4, Taman Bukit 🌸Beruang Bestari, Melaka
🌸950/month
🌸*berhampiran MMU, deretan kedai
🌸dan restoran arab Dima

*Kedua dua rumah bersebelahan taman sahaja

Rumah Untuk Disewa, Cheras KL

Rumah untuk disewa 2019 : Kemasukan SEGERA (Wassap only 0134380039 No calls No pm 🙏😊)

👇
🌵Kuala Lumpur
🌵Flat Taman Cheras Utama, Blok D, D-04-20, 56000, KL (tingkat 4)
🌵3 Bilik 2 Bilik Air
🌵550/month
🌵*blok kedai runcit, berhampiran
🌵Masjid Al Ikhwaniah Taman Cheras Utama*

Monday, February 18, 2019

Master Pendidikan Ekonomi, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful

Alhamdulillah, harini, hari Isnin 18 February. Bermulalah journey Isey menimba ilmu di UKM dalam bidang Master Pendidikan Ekonomi, belajar kerana Allah. InsyaAllah, I will always support you babe ! Susah ke master ? Tak susah la babe, ni tanya lah Nurul Aina ni...hehehe..ex master UKM gak, 2 tahun je, insyaAllah habis and grad on time :) Cuma perlukan sedikit kesabaran, kegigihan dan usaha !

Ya Allah, hari ni juga EG tukar dah boleh apply. Bagi cikgu-cikgu yang nak tukar tu...moh la kita isi eg tukar ni. Semoga aku berjaya dapat pindah ke sekolah yang lebih dekat dengan tempat tinggal.

Ya Allah, sedar tak sedar my baby Aleeya Husna dah 8 bulan ! Senyumannya manis sangat, tapi dia xmudah senyum, memilih orang..bila sekali dia senyum..indahnya dunia :) Usia baby 8 bulan, dia dah boleh memapah dan mula nak lepas tangan untuk berdiri sendiri. menyusu kuat ! Tapi bila bagi makan macam macam dia taknak... Alhamdulillah tetap sihat ! Syukur nikmat.

Sedikit quotes yang aku nak share hari ni...Jom sama-sama muhasabah diri. Mana tau one fine day kita pulak jadi pemimpin :)

If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader.A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way.


Hello from silampuneon, isey and husna ! 
Till my next post ya ! malu malu kucing lagi nak tulis ni :)




السلام عليكم ورحمة الله وبركاته May the Peace, Mercy, and Blessings of Allah be Upon You في أمان الله May Allah Protect You
 

Designed by Alieff Artwork