Pages

Friday, May 04, 2012

Pertandingan Nyanyian Bahasa Inggeris.

Salam,

Pukul 7.05 minit pagi saya baru tiba di sekolah...my students ramai berkumpul dekat office...buat last preparation untuk singing competition...tukar baju dan make up bagai ! 

Overall the performance was well done. Ada yang bagus...ada yang sakit tekak..ada yang pinjam baju orang...ada yang pakai baju cikgu nurul...hahaha...kagum dengan my students yang berani masuk singing contest ni...

Tahniah kepada semua pemenang singing contest ! Cikgu bangga dengan semua yang naik pentas tadi..you guys have shown very good effort !!  =) Muahxx dari cikgu...yang nangis nangis tak menang tu lainkali boleh cuba lagi k sayang !



agak agak sape yang tak sempa nak senyum tu..i snap je tangkap muat nak masuk blog. hihi..gasak korang laaa =) 


ini dia cikgu yang train budak budak nyanyi =P hihi...bangga dengan semua murid yang masuk pertandingan ni..budak budak khas lagi berani dan hebat atas pentas berbanding budak biasa ? hihihi...my humble opinion =P




















alhamdulillah selesai...happy weekend semua !



 

Designed by Alieff Artwork