Pages

Tuesday, May 15, 2012

ABC Puzzle.

Salam,

Hehe..syok pulak saya main dengan ABC puzzle ni..mula mula macam nampak boring..tp best pulak bila kita suruh budak budak main eja eja pakai puzzle ni...

Anak anak murid enjoy main dengan puzzle ni..mula mula suruh diorang susun abc- sampai z dulu...tengok dia kenal huruf tak..elok laa puzzle ni..sebagai bahan bantu mengajar yang baik..

Lepas dah kenal huruf baru boleh buat aktiviti ejaan...so letakla wordcards kat carta tu..nanti murid murid boleh ikut word kat carta tu dan cari letter siapkan puzzle..

Enjoy the pics ! tata !








 

Designed by Alieff Artwork