Pages

Tuesday, May 22, 2012

Cara bonding @ manjakan sugar glider!

Salam...! :-D

Warghhh dah berbulan rasanya tak update blog! Tak boleh jadi ni...kena update jugak. ..tak kira!

Yeah...you all tau tak...i bercinta betul nak bonding dengan si boboi ni! Ahhhh senang senang memang nama dia boboi terus laaa...hahaha boboi namanya...hahaha...

Susah gile kot nak manjakan ko ni boboi oi...gedik tol laa...takpe takpe..sekarang boboi dah kurang crabbing...nak tau ape i buat?

Cara bonding @ manjakan sugar glider!

1. Letakkan 4 ke 6 helai baju korang yang paling busuk ketiak menyelubungi sangkar sugar glider..

2. Letakkan sehelai baju yang paling kuat bau ketiak korang dalam sangkar sugar glider...

3. Biarkan keadaan macam tu selama 3hari or seminggu tanpa keluarkan baju baju tu...

4. Hari demi hari cuba korang hulurkan tangan korang pada sugar glider...diorang akan kurang crabbing..dan kurang menggigit!

Hohoho..now boboi dah kurang geget...dan kurang crabbbing! Cuma kadang kadang je dia curi curi geget seket...hahaha..

Layan gambar boboi..sugar glider white face blonde tengah melahap...

Published with Blogger-droid v2.0.4
 

Designed by Alieff Artwork