Pages

Tuesday, May 08, 2012

Sugar Glider : Complete Meal Part 2.

Salam,

woops ! soory ya semua..malam ni i nak cerita feedback tentang makanan sugar glider yang i rasa complete meal lahh untuk sugar i... i guna resepi i sendiri k...kan haritu i ade buat kan ? korang semua ada cuba tak ? Hehehe...

Haritu i buat kuantiti sikit je...( cuba godek entri Sugar Glider : Complete Meal Resepi Neo Part 1) dalam satu bekas taufu fa tu...dah habis dah sugar glider i balon...so malam ni i buat satu bekas aiskrim ! hambik kaw,,, : D

Alhamdulillah...sugar glider i makan habis makanan ni.. so i tak perlu fikir lagi dorang ni cukup makan tak..cukup nutrien ke tak..sebab semua ada dalam makanan complete meal ni..

Kali ni dah takde sukat sukat der. dah pro sangat hahaha...Korang blend je semua yang tertulis kat bawah ni haaaa hahaha =) pastu simpan dalam peti ais...

I share je resepi ni kat korang ...kalau agak agak tak sesuai ke ape ke..boleh bgatau i dengan berhemah k...sape sabotaj blog i..i geget telinga dia sampai putus. ! huh... =) ok tak tak...sayang sayang hahaha...


Resepi Complete Meal Neo hahaha...
  1. 250g / 1 cup madu
  2. 1 cup baby cereal fruit
  3. 5 sudu ensure milk
  4. 2 bekas yogurt low fat pelbagai perisa
  5. 1 cawan air suam
  6. Buah-buahan seperti buah lai, buah apple, limau.
  7. 3 biji telur hancur masak tanpa minyak

layan gambar je laaa malas nak explain hahaha






kecoh betul alaaa tak boleh nak rotate nih ! 

jangan tak basuh k.. nanti mak korang bising dan halau sugar glider korang tidor luar rumah baru padan muka





tin jau sat apa depa kol 12.00 malam hahahaha
 si mumu ni macam overweight i tgk...


ninja tengah grooming

babai take care semua...

muahxxxxxxxxxxxxxxxx XOXO : D

 

Designed by Alieff Artwork