Pages

Saturday, May 12, 2012

Trafik Blog Terkini Silampuneon !

Salam,

yeeha ! tahu kah kamu sebenarnya saya dah lama tak bukak laman web nuffnang ? Huhuhu...masa dulu zaman hingusan dulu saya sangat rajin bukak nuffnang tu sebab nak check trafik blog dan duit terkumpul...haha..lepas saya dah start kerja..fokus lebih pada kerja..dah tak kesah pasal trafik blog dan duit kat nuffnang tu ;)

tak sangka trafik blog ni maintain je..hehehe..walaupun saya takde buat entri entri SEO...tapi saya tak kesah pun..asalkan saya keep on updating my blog...



Neway...saya tawarkan khidmat sewa tapak iklan di blog saya ni..murah je !!! RM5/Rm10/RM15 setiap dua bulan...ikut saiz banner =) ! papehal contact saya via email k ! silampuneon@gmail.com





 

Designed by Alieff Artwork