Pages

Saturday, August 25, 2012

Photoshoot di Ladang Tebu, Kuala Perlis.

Stopppp!
Masa dalam perjalanan ke padang besar..kami lalu banyak tempat yang cantik cantik woo..
Dan dan stop kereta tepi jalan buat photoshoot..hihuuuuu..
Indah sungguh panorama..ecewahhh :)
Memang kaw kaw holiday kat utara kali ni hahhaa..
Layan gambar je k ;)











Kenduri Kahwin di Taman Bukit Kubu, Kuala Perlis.

Salam..

Lokasi:kuala perlis

Mood:lepak je

Situasi:kawan kakak i kahwin

Sekarang saya berada di taman bukit kubu,kuala perlis.
Kakak saya and tunang dia jadi pengapit pengantin..
Saya pulak jadi pemerhati jerk..hehe..oklah..papepal pun saya doakan supaya majlis kenduri kahwin ni berjalan dengan lancar ye..
Babai!











Q Hotel, Kuala Perlis.

Malam tadi around 8.30malam sampai kat q hotel ni. Owner hotel melayu...and ramai orang melayu sewa bilik kat sini..
Pepagi bila dah siap siap nak pergi kenduri..bila tengok keluar bilik..mak aihhh ramainyaa orang yang menyewa kat sini yg nak g kenduri kawen gak hahaha..
Papehal pun sini pun ade wifi zone ok..hahah..wifi terbaek..
Ok kami nak g cari breakfast terbaek kat perlis sat...heheheh..;)
Assalamm..
Muex!








BERAPA BANYAK PIALA terkumpul dari sekolah hingga sekarang ?

Good morning to all! Assalamualaikum..

Lokasi : kuala perlis, hotel Q.
Mood: baru bangun tidoq..sejuknye!

Alhamdulillah dapat lagi bernafas di pagi yang mulia ni..

Ini cerita semalam. Masa tu saya pergi beraya kat rumah seorang cikgu ni..terkejut saya tengok almari rumah dia..

Banyak betul piala! Hahahaha..tu semua piala cikgu tu dan piala anak beranak dia..

Kalau saya lah..memang tak.pernah kumpul..dan jenis tak aktif dalam apa apa benda sekalipun..hahaha

Hebat betul laaaa diorang ni..:) Amazing kan! Macam mana pulak dengan korang semuaaa hehe..

Take care ye...


Friday, August 24, 2012

Tikam Batu, Kedah Darul Aman.

Salam.
Petang tadi sempat kami singgah makan petang kat rumah tunang akak saya..si abadi..
Rumah dia kat tikam batu...mak dia masak nasi ayam wooo terbaek punyaaa :)
Tetiba rasa best pulak dengan suasana kampung...rindu kat kenangan lelame..huhu..apelaaa nasib ye tak...
Take care semua...la ni kami ondeway ke perlis pulak..mmg the best journey everrrrrr :)
JANGAN LUPE BACA DOA PERJALANAN.Take care much love from neeeoooooo




Plaza Gurney, Pulau Pinang.

Sekarang sampai pulak ke persiaran gurney..pusing pusing kat persiaran ni..ternampak pulak gurney plaza..

Alang alang da sampai sini..nak la terjah plaza gurney yang heboh sgt tu kan..selalu dgr kat tv jerk..

Mai layan gambaq..

Tengok saya beli something cute hahahah kat parkson je pun :)

Assalam..















Hard Rock Cafe, Penang.

Kami dah sampai di hard rock cafe,penang! Walalala...saje je buat pit stop kat sini tengok ape yang best..

Banyaknya gambar elvis presley jerk..patung pon patong arwah micheal jackson..hampeh tol. Hahha..tapi pemandangan semua best..

Sempat jugak masuk rock shop..nak beli barang hard rock..pastu tgk baju...asal made in China. Ni...hahah..nak beli tapi sume baju seksi je..cancel ah hahah.

Psst...keychain pun setangkai rm60? I boleh makan steamboat for that keychain price. Hahahah..

Chow!

Korang layan je la gambar tunggang terbalik k..satu nye yang lack blogging guna apps android ni..saya lom belajar camne nak rotate gambar hehehe..

Assalam..













 

Designed by Alieff Artwork