Pages

Tuesday, August 14, 2012

Sugar Glider Joeys Anak Ninja : Bima & Sakti.

Salam..

Hye all. Dah tengok ke joeys si ninja ni? Nama diorang memang special sikit sebab diorang ni memang spesel...! ;)

Saya rasa a bit kecewe sebenarnye ni...saya still tak dapat joeys hasil SHEMIE dengan NINJA ! Huk3...yang ada pun hasil ninja + kontot...dan shemie + mumu...saya nak satukan shemie dengan ninja balik...tapi tak boleh sebab tgk tgk shemie dah mengandungkan Mumu lagi..so..tak dapatlaa shemie kembali kepada ninja...kekasih hati dia ;( ouhhhh

Ape kata kita jenguk sikit si joeys hasil Ninja + Kontot ni..nama diorang Bima (betina) Sakti (jantan)...tak sabar tunggu bima & sakti tumbuh bulu dan bukak mata...cepatlah sikit ye !  Boleh main main dengan si Magic anak Mumu + Shemie...

Aihhhhhhhhh mesti korang pening dengan SALASILAH KELUARGA sugar glider saya ni hahahaha...ok fine babai !





















 

Designed by Alieff Artwork