Friday, August 10, 2012

Lawak Makan Dalam Siot !

Abang saya yang doctor tu balik tadi. Entah dari ceruk mana dia muncul tah..bukan dia duduk kat Setiawan ke ? Bini dia nak bersalin bulan september ni...tu je yang saya tau tapi still pelik je kenapa dia ada kat KL hahaha...



Balik balik tadi terus terjah bilik saya.Saya sambil skrol mouse...terkujat.

 "Aik, angah balik ? hahah dari mana ni ?"

 "Angah kerja kat KL aa sekarang..."

"Oo yeke ? hahah..." sambil skrol mouse tgk skrin laptop

"Korang berbuka apa tadi ???"

"Huhu Sardin je!!!" sambil sambung kembali skrol mouse tgk skrin laptop

Angah pun blah dari bilik...pastu kedengaran cam agak bising kat dapur. Apekes bising kat dapur ni hahaha..keluar jjap jenguk ~

Mak : "Laaaa rupenye takde nasi, kesian si angah ni nak makan takde nasi!"

Angah : "Angah saa je tanya ena tuuu tapi tadi dia buat dek jee...yang dia tau skrol mouse..lepas tu angah tanya dia lagi dia duduk je skrol mouse tu lagi..sambil takde reaction ape ape pun. yang dia tau kalau sugar glider dia buat bising sbb tak makan baru dia keluar bilik...hahahahahah"

Mak : Hahahahaha memang pun !

Neo : Hahahahahahahahahahahahahahahahahahah...laaaa cakap laa nak makan, boleh ena masak nasik ke ape ke...tadi taknak cakap hahahahaha...(kan dah kene sound asyik dok ngadap laptop dan sugar glider je haha)


Lawak makan dalam siot !




 

Designed by Alieff Artwork