Tuesday, May 11, 2010

Wonders Of The World : Perempuan Yang Takde Tangan Pun Boleh Basuh Berak Anak !

Cuba bayangkan kalau korang dilahirkan takde tangan. Yang lelaki takpe sebab korang sempoi..tak payah pakai bra, tak datang period, tak payah pakai tudung. Tapi kalau korang perempuan ? Macamana korang nak survive hidup korang tanpa tangan ?

Macamana korang nak pakai bra ? Macamana korang nak pakai baju ? Macamana kalau korang period ?  Macamana nak basuh berak sendiri ? Macamana korang nak make up dan bersiap ? Kalau makan minum tu boleh la nak bersuap kan, tapi kalau benda-benda sulit dan persendirian macam mana...

Sebagai sumber inspirasi korang, cuba tengok macam mana seorang wanita hot dalam vids ni survive dalam hidup dia menjadi seorang perempuan dan ibu yang berjaya dan menjaga bayi dia menggunakan kaki jer ! Jangan lupa, bersyukurlah kita dikurniakan sesempurna manusia.

Menjadi wanita hebat tanpa tangan, boleh menguruskan rumah tangga tanpa tangan.


Perempuan hebat tanpa tangan. Wacaya sama lu! Chow !

 

Designed by Alieff Artwork