Thursday, June 05, 2014

Duit Nuffnang Untuk Bloggers :-)

Assalamualaikum para pembaca yang dirahmati Allah swt,

:)

Jom jeling account Nuffnang ? Lama tak tengok...

Just a quick shout out. Ini Hasil untuk setengah tahun...hihi...bulan bulan lepas pun dapat amount macam ni juga...:) Jarang update blog, kalau update entri entri best dan useful tips...mungkin nilai tu bertambah...

Lagi hebat dan popular blogger tu, lagi tinggi lah nilai amount dalam account nuffnang dia...contoh macam Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Yuyu si kupu kupu...yang itu je ada dalam list otak ni :)

Kalau lah saya rajin lagi untuk update entri entri yang berguna untuk semua kan ? Takmau lagi entri mengarut...dan saya tak suka kan entri entri gosip artis...rugi je dapat dosa percuma :-( 

And...a big than you...untuk readers yang sudi bagi kata kata semangat...sudi mengunjungi blog silampuneon...dan ramai yang bagi saya semangat untuk terus menulis...insyaAllah...

Untuk kita, para bloggers...harapnya kita menulis untuk saham akhirat ya ? InsyaAllah...



 

Designed by Alieff Artwork