Pages

Saturday, November 16, 2013

Tunjuk Ajar Ku Sifu : Buat Cookies !

Assalamualaikum semua, !!

Lambat update pasal cerita buat cookies ni. I really wished to be expert nak buat cookies macam famous amos tu...haha tapi sayangnya i belum tahap tu lagi...i sebenarnya sangat noobies dalam arena biskut ni.

Mintak tolong lah wahai sifu sifu yang di luar sana untuk bagi tunjuk ajar ye,...(haiiit ! )

Ok just sharing, gambar cookies i..rasa tak sedap macam famous amos. tu je yang i boleh bagitau hahahaha....next experiment pleaseee ! :) Muahahahha...


ni sebenarnya nak buat soft cookies yang macam SUBWAY tu..tapi tak jadi soft pun..jadi cam biskut biasa jeee....adeh !











ok babai ! nak pergi buat kajian terhadap resepi resepi kat internet japsss ! tolong sifu sifu ajar saya ni...huhuuu...




 

Designed by Alieff Artwork