Pages

Sunday, September 15, 2013

Superbowl Bowling, Ampang Point.

Assalamualaikum :)

Just nak sahre gambar lawak ni. A few months ago saya ada bawak budak budak untuk training bowling...alhamdulillah semuanya ok...suka sangat sebab sekurang kurang nya ada aktivit luar untuk budak budak ni kan. Dorang ni jarang dapat keluar sekolah...huhu...

Yang budak sorang ni kan, nama dia Wesley Tan You Wei tau....gila handsome budak ni..suka sangat buat lawak dia tuh...masa time main bowling tu kan..sempat lagi dia keluarkan buku nota dia then lukis lukis..time turn dia baru nak kelam kabut pergi ambil bola...hehehe..

cikgu love wesley...muah muah !











peace wesley tan :) ok bai bai ! time kaseh cikgu sebab cerita kat blog pasal saya yang comel ni hahahaha..


 

Designed by Alieff Artwork