Pages

Sunday, June 02, 2013

Sugar Glider : Ninja Preggie Ditatang Bagai Minyak Yang Penuh !

Assalamualaikum dan salam pets lover malaysia !

Erm, rasanya dah macam bertahun berkurun lamanya tak update update pasal sugar glider ni kan ? Huhuhu..walaupun tak update pape sal diorang...hatiku jiwaku dan kasihku tetap untukmuuuu sayangg i love you...ada masa kadang kadang bukak cage dan cium sekor sekor...:) suka kan !

luv yu...

ok seperti biasa jom kita recall nama nama kesayangan kita ni :

1.shemie *
2.ninja *
3.killer
4.mumu *
5.kontot
6.baby
7.zig
8.zag 
9.boboi *
10.magic *
11.pesona
12.maya
13.bima
14.sakti
15.dirham 
16.kejora *
17.arjuna *


Yang saya tanda * tu je yang saya bela sampai sekarang...hehehe..ada 7 ekor semuanya...hoyehhh...coming soon akan jadi 8 ekor..anak si ninja..nama dia saya nak letak cosmos & mebius..kalau ade dua ekor laa..


So berita terbaru tentang diorang sekarang ni..diorang duduk di sangkar yang berasingan...sebab ninja tengah jaga baby dalam pouch dia..dia tak boleh diganggu..sebab kalau ada gangguan je nanti mesti dia makan anak dia...

Ninja sekarang berbadan dua dan duduk serumah dengan boboi, currently her husband lah kononnya...yang si shemie, mumu, magic, kejora dan arjuna pulak duduk serumah..bahagia nampaknya diorang nii...hahaha :)

 main cak cak dengan ninja dan boboi !



jenguk pulak 5 beranak ni...kejora dan arjuna dah besar daaa !! :)


perbincangan terhangat sesama ahli keluarga..huhuhu...
smile bebeh !!!

ok tu je, babai salam ! sayang semuaaaaaa

 

Designed by Alieff Artwork