Sunday, June 02, 2013

Kenduri Kahwin Zatul & Nor Muhammad, di Jelebu.

Assalamualaikum warahmatullah...

Nak cerita pasal semalam.. huhu tarikh 1 June 2013 ni memang tarikh paling hot rasanya tahun ni sebab makkk datok banyak giila kenduri kahwin on this date. Heh...

Pagi berkejaran di Shah Alam dalam pukul 11.00 dah sampai di Bukit Kemuning Golf & Country Resort untuk attend majlis kahwin kawan (bukit bintang girls school). Tahniah kepada pasangan Diayan & Datuk Ricky hehehe...:) 

Bertemankan sorang kawan yang kecik molek yang paling comel ni, nama dia ruwaida. (dia bajet dia single lagi) heehhh...ok...saya dan ruwaida pun berkijaran seperti ahli gimnastik ke arah jelebu untuk mengahdiri majlis kahwin zatul amira rosani niii (sekolah menengah teknik kuala klawang) omg macam tak percaya saya pernah sekolah disitu ! (zaman saya itam gumuk gedempol)

ok setibanya saya kat kenduri zatull...waaaa merah semuanya...dannn waaa...waaa cantiknya zatul amira ~ huhu..

papehal pun tahniah kepada kawan kawan yang kahwin..tu jer nak cita..lepas tu...huu balikkk rumah dengan hati yangg huuuuuuu..._________ fill in the blank ok..

tak sangka okeh minah ni minah rockers tauu..(yeayeahhhhhh gituuu) tapi sampai sampai dok makan cam ratu...perghh sopan siooot...terkebil kebil ku melihatnya...hiii tahniah laa sebab dah terkick out dalam geng geng single...ok chow ! :)

selamat menjalani fasa hidup berkahwin..dan jadilah suami dan isteri mithali ye...:)







 

Designed by Alieff Artwork