Pages

Monday, June 03, 2013

Carl's Jr. ,The Mines.

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh !


Burp. Alhamdulillah ! Harini operasi diet dibunuh sama sekali. Mari kita bersuka ria..hehe..tadi saya pi The Mines..jalan-jalan cari seluar abah. Asyik mengomel je perut dah buncit, seluar dah sempit..tapi anak anak tak belikan seluar. Ye la yela...sayang babah tu !

Dah dapat seluar abah kat Alain Delon tadi..sehelai harga RM70..sehelai lagi harga RM95..pieww..kopak dinding...haha..im broke. tapi takpee..rezeki tu Allah yang berii insyaAllah..nanti mesti beranak pinak punya...tah mana nak korek saya pun tak tahu ~ mih mih mih mih... (ni gaya style gelak baru ke ape aku tgk sume orang pakai ni..saje nak pakai test test cube tengok)

Oh oh,kan kita punya tajuk pasal Carl's Jr kan !! Kan..sebenarnye kan..saya dah lama nak rasa makan kat CJ ni tau dakk..tapi tak sempat dari dulu lagi..so ni first time saya dapat rasa burger di Carl's Junior...sooo excited okayh !

mijat makan Subway steak and cheese gila meleleh sedap !
yang saya pulak makan Mushroom Burger Portabello ke apatah nama dia..
degan oreo shake !

Yang best :
- banyak gila menu burger dia wehh, sampai ko juling nak pilih burger or makanan mana satu haha..
- daging dan ayam or isi burger yang fresh dan lembut dan sedap...(different than McD yang keras dan makanan cam plastik)
- harga gila mahal dari burger kat tempat laen hahaha tapi size burger gila besar !! XXL (tadi beli mushroom burger portabello pun rm18.00 seketul lum campur air dan fries ya)
- air semua boleh refill sesukahati ko..
- papehal pun sedap dan terbaek ! (tapi kalau nak makan hari hari Carls Junior mmg kopak laa)
Yang tak best :
- hurm takde laa wat masa ni hehehe..eh salah..mihmihmih...

drop it at your own risk !!

da gelabah tengok menu banyak sangat weuuuuuuu

mak tangkap gambar .. tapi banyak gerak.. ni pun dah 50 kali snap..dapat amik yang sikit2 jee yang okay


 dia punya shake,..okaylahh standard Mcd je laa hahaha...


mak penat, mak pose..sorre mak tak dapat rasa burger sodap..alaa mak den pun tak heran makan benda alah ni..sipi sipi je pandang he...siap leh tidoq lena kat couch tu haa...

jalan jalan jumpa tuk - tuk !!! tuk tuk tu dalam bahasa thailand..taxi ! huhuhu..suka sangat naik tuk tuk !
jom pi thailand..sawadikap !!!
 

hahhh kalau korang rasa nak makan carls junior..korang leh la tengok menu makanan kat sini..berlambakkk...


Yang ni pulak senarai outlets Carls Jr sekitar KL...
Carls Jr. Malaysia Outlets

A
Mid Valley Megamall T023 Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ‎
03-2282 9041 ‎ · carlsjr.com
"This burger house's quality has gone down to the depth of hell. soggy bread, ...-
B
LG2-121, Sunway Pyramid, NO.3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, Petaling Jaya., 46150, Petaling Jaya, Selangor, 46150 ‎
03-5622 1533 ‎ · carlsjr.com
"But the large combo set comes with a super gigantic drinks which is ...-
C
The Mines Shopping Fair L3_19a Jalan Dulang, 43300 Seri Kembangan ‎
03-8943 2080 ‎ · carlsjr.com
D
1.29.03, Level 1, Pavilion Kuala Lumpur, 168, Jalan Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan ‎
03-2141 0123 ‎ · carlsjr.com
E
1 Utama Shopping Centre 1 Lebuh Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Bandar Utama ‎
03-7729 0718 
F
G-210C Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor ‎
G
L3-19A(P) Jalan Dulang, Mines Resort City, Seri Kembangan, Selangor ‎
"Better than ever." -
H
168 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ‎
I
F16, 1st Floor, Subang Parade, Jalan Ss16/1, 47500, Subang Jaya, Selangor ‎
03-5632 9881 

 

Designed by Alieff Artwork