Saturday, May 25, 2013

Buka & Lipat Basikal Dahon (Video) =)

Assalamualaikum :)

Kalau cari info pasal Dahon bike ni, memang banyak kat internet..kebanyakkannya di review oleh orang omputih. Heh,,meh saya buat review pulak camne nak buka dan lipat basikal ni...tengok omputih buat cam easy peasy jer...tapi bila sendiri buat rasa cam nak pengsan. Tapi kalau dah lama lama baru lancar sikit..hehehe...

Basikal Dahon ni nampak je cam kecik. Tapi sebenarnya basikal ni memang sesuai untuk adult and youngsters. Hehe...ni nasib baik saya beli yang tayar sederhana..kalau ambil yang tayar kecik lagi payah nak kayuh...walaupun nampak smart hehehe..

My Dahon Bike Vybe CS7 (video)

Ok disebabkan line tenet cam siput sedut nak beranak, saya buat video cap ayam jer ni..hehehe...teruk gila quality ! Amekauuu...=P


buka / unfold bike

tutup / fold bike



tutup ! (da macam wheelchair aku tgk) kikiki
  
buka !tadaaaa
yeahhh love my new bike love it love it
haaa...pada yang tak pernah dengan pasal basikal Dahon ni..ni antara video orang yang selalu bawak Dahon bike..tour..hihihi....
ni semua video Dahon Tour...

pss : (untuk cik kamal yang singgah di chatbox tu, kat Kedai Perniagaan Kimbell Jaya , BTHO tu memang banyak basikal..cuba call dulu sebelum pergi..sebab u cari Dahon Eco kan ?) guudluck !



 

Designed by Alieff Artwork