Saturday, March 30, 2013

Sugar Glider : Kejora & Arjuna Posing Atas Carrot !

Assalamualaikum semua :)


Rindu nak tengok perkembangan sugar glider saya ? Harini ada mood nak update sikit setelah seminggu menghilang dari dunia blog....takpe lah, takde yang rindu !!


Ok.. 1, 2, 3 !!!!!!!!!!


Buat pengetahuan semua, Kejora dan Arjuna merupakan sugar glider yang ke - 17 yang pernah saya bela :) Termasuk lah yang beli dan beranak pinak... hehe...sooo cute and amazing kan ! Minat sangat saya kat diorang ni :)












amacam ? tak tahan dengan kecomelan kejora dan arjuna kan ? 
not for sale yaaaa !!



 

Designed by Alieff Artwork