Pages

Sunday, March 03, 2013

Restoran Zam Zam, Arab Street - Singapore.

Assalamualaikum semua..


La ni saya ada kat rumah si aqilah norizan. Di jalan loke yew. Mata saya terkebil kebil kepenatan sebab siang tadi lepas habis waktu bekerja je terus menggagah kan kaki jalan jalan kat jalan tar :) Biasalah bukan nak shopping pun..saja teman geng cari barang kahwin !


Ok ape kata kita sambung cerita pasal Singapore haritu. Heheh tak habis lagi cerita kan ?


Ini diaaa kami di Arab Street ! 



Kenapa korang kena pergi Arab street ? Sebab kat sini senang cari makanan halal :) Dan makanan kat sini semua sedap sedap terutamanya di Restoran Zam Zam :) Banyak lagi restoran lain yang ada.. tapi yang diminati ramai ialah restoran ni :) 


Time makan kat Restoran Zam Zam ni, kami sebenarnya nampak Neelofa. Yeah. Jangan harap lah nak pegi ambil gambar dengan dia.. sebab tak berani wo. Dah la lawa...errr segan kot !

masa ni semua tengah lapar..
beriyani kambing satu!!! huhu kitorang tunggu turn nak duduk kat restoran ni sebab kena tggu ramai orang woo ! fullhouse !
 


Ini diaaa..murtabak special di Restoran Zam Zam :)
Sedap dan besar ! time lapar semua sedap ye dak ?

arab street ! kita di sini ! Depan tu Masjid Sultan :) kami lepas makan je solat di Masjid ni !

singapore zam zam restaurant PTE LTD !!
terbaik di arab street !


get ready to eat ! ngap ngap !

beriyani sedapnya !!! Sampaikan ada drive thru service tau ! Banyak kereta beratur tunggu giliran :)



waktu untuk melahap !! :)
abah dengan mak pun makan selera betul..sambil sedut limau ais :) Alhamdulillah puas hati :)




murtabak zam zam singapore :)


 masa nak balik tu abah jumpa kawan dia kat resoran tu gak hehe :)



Makan ramai ramai 7 orang baru 32 dollar.. ok la tu...convert sendiri la ye..32 sg dollar x RM2.6 kita :) hehe..tapi makanan dia memang terbayekkk !! Korang mesti pergi makan sini kalau lalu di arab street ok !  :)



 

Designed by Alieff Artwork