Sunday, March 17, 2013

D'Arab Cafe, Rawang.

Assalamualaikum warahmatullah semua :)


Alhamdulillah, dengan limpahan kasih Allah kita masih lagi dapat bernafas di muka bumiNya ini ye tak ? Syukran !! 


Korang suka makan nasi arab tak ? Saya suka !! Suka sangat ! Hehehe...tapi time lapar memang best kalau balon nasi arab.. satu pinggan besar pun saya boleh licinkan ! :)


So saya nak recommend pada you all semua untuk menikmati nasi arab di D'Arab Cafe, Rawang. Kami sempat menyinggah di sini sebab masa tu nak hantar adik kesayangan saya ke MRSM Kuala Kubu Baru :) Mungkin sebab tengah lapar gila...so semuanya sedap ! Hahha...terbaek, alhamdulillah...harga pun berpatutan :)

Restoran makanan arab !

kita order utnuk 3 orang makan..so dia bagi pinggan besar dulang...
lamb & chicken

ngap ngap

pinggan nasi ada diberi tapi itorang makan je dalam pinggan besar dulang tu ramai ramai :)
 

okay mari besarkan sikit gambar ni 
 

adik ku sayang! air sirap limau...
 

masa untuk menikmati makanan arab !
 

 gambar sebelum...


gambar selepas....


my mom and dad...sayang korang !


 semua mengah makan nasi arab :) lapar sangat tu !


lepas tu order banana split pulak...time panas panas makan ramai ramai lagi best !



ok bai assalamualaikum ! :)
 

Designed by Alieff Artwork