Wednesday, February 13, 2013

Teluk Kemang, Port Dickson - Part 2 (Melukis di Pasir)

 Assalamualaikum !


Sampai sudah kita di entri port dikson part 2 haha... kenapa ya saya buat part by part... kesian sangat kat korang nanti kena scrol lama lama sebab gambar banyak sangat ! XD


Kali ni kita tengok pulak apemenda lagi gambar lawak sebagai kenangan kat Port Dickson haritu..haha..


Taik manusia di tepi pantai Port Dickson ?


Apekes dengan taik manusia ni ? Hahaha...masa bentang tikar dan susun susun barang tu...kami pun jalan jalan kat depan pantai tu... tetiba nampak taik orang kat area kami lepak tu...


Yang qilah dengan norika buat lawak antaranegeri..

A :Woi norika, hang pi kambus taik tu wehh !!

B : Qilah, hang amik pinggan plastik ni pi tutup taik tu dulu kang aku kambus dengan pasir..

C : Weh korang ni rajin gila nak selesaikan masalah taik tu...kita pindah je la weh !! Siap nak tutup pakai pinggan kertas laa nak kambus pakai pasir laa...pindah je laa weh.. buat lawak laa korang ni...





Ohya..bila pandang ciptaan Allah yang maha hebat ni kita dapat pahala kan ? So pandanglah langit..pandanglah laut..pandanglah pantai...ucapkan Subhanallah Allahuakhbar :) hati pun senang :P



menikmati pemandangan ! arghh takde orange jus laaaaaaaaaaa !!
amaran : sila pakai sunblock !!!!
hehehe


sebenarnya saya nak ambil gambar ramai ramai dan pemandangan yang cantik.. hayyaa...tapi bright sangat.. tak berapa nampak birunya langit dan cantik nya pantai tu...


 me dan aqilah norizan...dia ni suka sangat panggil saya nama penuh...
woi nurul aina...meh sini..
nurul aina nurul aina 
suka buat lawak berterabur...memang lawak dia ni hoi...


saya pun snap snap gambar sebelum balik mesti kena tulis I WAS HERE>...hahaha...


qilah in PD


ecececeh minah lebah ni..dah la pakai baju cam lebah hahaha...bajet menyegat la tu hahaha :P




 ni aqilah norizan la ni...masalah betul dia ni.. orang suruh amik gambar betul betul nampak tulisan kat pasir.. dia amik gambar mesti berterabur je...hahaha





 tension saya dengan aqilah norizan ni hahaha...


ahaaa cantik kan laut....? Subhanallah...Maha kuasa dan Maha bijaknya Allah swt denagn ciptaannya...


mentang mentang sekarang musin raya cina.. minah ni balun banyak limau...
sikit sikit makan limau..
tak paham den ! kalau saya makan limau banyak nanti sakit perut...woaaa



ok jumpa lagi di entri seterusnya yaaa !! part 3 pulak !!
muahhsss babai !
assalamualaikum !








 

Designed by Alieff Artwork