Thursday, February 14, 2013

Teluk Kemang, Port Dickson - Part 5 (Kuda Padi)

Assalamualaikum warahmatullah..



Huhu mari kita sambung cerita berbaki pasal port dickson :) Habis mandi..dah solat setel semua.. its time to jalan jalan kat tempat jual beli kat dataran tu... hehehe..



Si Auni dah dapat segala macam mainan dah ! hahahaha boleh tahan jugakk semua benda dia nak :) biasalahhh budak budak...




 lepas main main dengan si Auni.. jumpa kuda padi kat tepi dataran ni kan.. alahaii comel nye..
then baru sentuh sikit adik yang jaga kuda tu mintak dua ringgit :Phehehe...



syok pulak dok belek kuda ni...rasa macam sugar glider pulak hehehe...




si qilah ni lagi lawak...nak pegang kuda pun takot !!! adoyaiiii hahah lawak sungguh kawan aku sorang ni...














last sekali..sebelum kami berangkat balik.. singgah makan air batu campur dulu kat kedai kat sini...terbayek.. dah la cuaca panas kan ! 
saya pulak order lai chi kang ! saya lagi suka lai chi kang daripada ABC :)




muka muka kepenatan sebelum balik :) naik vios aqilah.. tuan punya kereta pun tanak bawak kereta sendiri adoyaiii !!




wajah wajah gembira enjoy sangat sangat sehari di Port Dickson bersama :)
 











dah sampai selamat di KL.. alhamdulillah...
Habis dah entri Port Dickson :)babai dan assalamualaikum !

 

Designed by Alieff Artwork