Friday, February 15, 2013

Tabiat Membazir & Pesan Mak =)

Assalamualaikum warahmatullah...Hehe..sekadar berkongsi... :) Perbualan dengan mak pagi tadi...

Lokasi : Bengkel kereta continental, Damai Perdana.


Mak tengok kamu ni kuat membazir la..asyik nak membeliii jerk.

Alaa mak ni, bila ada duit guna jer..jangan nak simpan sangat nanti mati duit tak bawak masuk kubur mak.

Tak payah lah membazir..simpan duit tu..beli rumah..

Ala..nanti ena kalau simpan simpan nanti esok ena mati..bazir je tak guna kan..hehe..baik ena guna je..mati tu bila bila masa je mak..

Pandailah menjawab ko ni.. 

Ha...ni ha..ko nampak kerusi ni ?? ko amik gambar kerusi ni sekarang lepas tu ko masuk dalam blog ko tu...

Hahahaha kenapa mak ?


Ko tengok..bengkel kereta ni..syarikat besar, kedai besar.. tapi kerusi pun jimat...pakai je ape yang ada, kerusi yang dah rosak pun dia baiki balik...tak macam ko tu asyik nak membeli jee mak tengok...

Hahaha..cute giler kerusi ni !! hmmm...yela yela...  


kerusi ni rosak teruk...tapi diikat dengan kayu guna cable tight...
hebat !!




fikir fikir kan...




 

Designed by Alieff Artwork