Pages

Tuesday, February 05, 2013

Iman & Baju Lebah : Baby Bumble Bee =)


Assalamualaikum warahmatullah !!


Wahhhh rindunya nak menulis kat blog ni...waa rindunya kat korang semua yang suka stalk blog ni...waahh rindunya pada pengunjung blog ni walaupun di mana korang berada..di seluruh pelusuk dunia sekali pun ! Muahxx setempek kat pipi korang ok !



meh nak habaq kat hang !



Haritu jalan alan di time square dan terjumpa baju budak budak yang comel. Lantas saya telah membelinya untuk Irfan Nur Iman pakai.



Pakai setengah jam je pastu bukak. sebab rimas haha !



Yang penting puas hati Cik Na sebab dapat tengok iman pakai dan kamu nampak sangat cute gilaaaaaaaaaaaaa. ! Ok babai tu je nak cerita !















 

Designed by Alieff Artwork