Sunday, February 17, 2013

Bestnya Seat Depan Panggung Wayang !!

Assalamualaikum warahmatullah..


Alhamdulillah disini saya lagi...huhu menaip tah paper je dalam blog ni. Kesian korang muntah darah dengan entri entri saya...lalaaaa...


Ok, Sabtu, dan juga Ahad (harini)  saya tidur umah kawan lagik. Haha..malas la nak duduk rumah. Kalau duduk rumah pun saya bukan buat ape pun. Jadi batu belah batu bertangkup jer...So i lepak rumah Qilah..cam biasa. Di Jalan Loke Yew. 



Pagi tadi singgah sekejap jumpa kawan kitorang Agnes, di Universiti Malaya..datang semata mata nak sedut gambar masa holiday trip di Singapore haritu. Huhu...



Lepas sedut gambar gambar Singapore, kitorang g Mid Valley Megamall sebab tujuan saya satu jer !! Saya nak sangat tengok cerita Hansel and Gretel !!!!!!

lunch makan teriyaki salmon set !



Masa sampai kat wayang Midvalley tu kan .. orang beratur panjang sangat dan saya tengok movie Hansel dan Gretel tu tengah SELLING FASTTTTTTTTTTTT... ah sudah !! Movie tu pukul 5.15 petang...sekarang baru pukul 2.00 tapi ticket dah nak habis !! Waaaaaaaaaa mana aci camni... tak aci langsung buat orang tak selalu dpt tengok wayang mcm saya ni (cehhhh) hahahahahahaha



Sampai kat tengah tengah giliran tu.. sempat lagi saya cuba godek handset sebab nak beli ticket Hansel and Gretel secara ONLINE...hahah konon boleh skip beratur la kan... sekali online ticket pun SOLD OUT !!! waaaaaaaaaa...



Ok , steady, steady...berdoa panjang sambil nervous dah ni !!! Jangan laa sold out kan !! Sia sia je kang aku sampai sini....haha pastu kann bila dah sampai kaunter kan...kitorang dpt last 4 seat yang belen belen tu... hahaha dapat tempat TERBAYEKK PUNYA>...dapat tempat duduk depan sekali.. sebab dah nak tengok sangat cerita ni...balon je laaaa..masa tengok wayang tu pening lalat hahaha...buntang mata tengok wayang.. naseb bek cerita dia best !






Ps : Ohya, hurm...kepada seseorang tu...yang saya terpaksa unfriend dari facebook...bukan bermakna saya benci kamu or kamu ada buat salah ke ape.. takde...benda lepas usah dikenang lagi :) Kalau boleh biar kita pandang jauh ke hadapan .. dan buat perubahan yang baik untuk diri sendiri..ya :)


Pss : Erm...kepada yang tetiba email dan wasapp saya tapi lain macam sikit tu...hurm...saya tak berminat kot...Terima Kasih yer..kalau nak tanya apa apa private sgt ke..atau perlukan jawapan..boleh email saya..



 

Designed by Alieff Artwork