Monday, January 28, 2013

Sugar Glider : Magic Tidur & Ninja Preggie !

Assalamualaikum warahmatullah :)


Takde benda nak diceritakan cuma nak kongsi gambar magic dan ninja jer :) Setakat ni sugar glider tinggal 5 ekor je :) >>


Shemie dan boboi (male) ninja, mumu dan magic (female)...bela sikit udah le.. sebab nanti diorang ni kompom beranak pinak :) Sekarang ni pun tengah tunggu joey OOP dari mumu dan ninja...!



Layan gambar je la..
gambar magic tidur :) magic ni paling manja sekali dalamkalangan sugar glider saya  tayang mucuk mucuk






 magic magic magic is virgin !!


 yang ni pulak gambar ibu mengandung
layan gambar ninja si preggie...:) cak cak ! Ninja memang tak rajin preggie..berbanding mumu...setakat ni..ninja pernah beranak dua kali jer...tapi yang survive is Bima dan Sakti..dua dua anak dia saya dah jual :)













home sweet home.. 5 ekor satu sangkar ! kan aman damai tu :)


ok babai assalamualaikum !!

 

Designed by Alieff Artwork