Pages

Thursday, January 03, 2013

Malapetaka Melanda Diriku...!!

Assalamualaikum warahmatullah..

Waaa rindunyee rindunyeee ! Rindu apakah !! Rinduuu rindu serindu rindunyaaa ~ Rindu nak menulis kat sini la ! Hehe..busy larr sejak buka sekolah tahun 2013 ni ! Nak nangis je rasa T__________T i need a shoulder to land my head and cry ... huaaa sobsss !

Starting tahun baru 2013 dengan...
  1. bangun lewat (otak masih xset nak bangun awal T_T alarm pun xdengar der !)
  2. menempuh trafik jam
  3. sampai tempat kije pun lewat
  4. waktu mengajar extra kerahan tenaga extra
  5. badan letih kepala pusing
  6. cukup time je balik
  7. sampai rumah makan dan solat dan tido

Pagi tadi je dah la sampai lewat.. Guru Besar tunggu siap sambut kat depan pntu pagar...errr errr..wat wat tak nampak je laa uhuhu. (**nak salah kan traffik jam padahal salah sendiri..)

Dengan tak breakfast..tak larat..sampai tengahari masuk kelas tak henti henti...tengahari tu saya masuk ke office. Letak beg laptop di kerusi. dan PUNGGGGG jatuh laptop ku ke lantai. Tak larat nak jerit...ku ambil laptop ku dan peluk dalam diam. (**dalam hati menjeritt huaaaa !!!)
Bila check, bahagian tempat cocok USB rabak. Terperosok masuk ke dalam. Nasib baik bahagian lain semua selamat. Bila saya try cucuk USb, masih boleh detect..dan boleh pakai. cuma dia rabak dan tenggelam ke dalam je. GOOOD ! Nurul Aina memang bagussssssssssssssss !!!!! Argh !

malapetaka laptop ku :(

 rabak rabak :( nanes !


 sementara tu......
Layan gambar budak budak di sekolah !~
 gambar budak budak masa first day school..budak budak baru pun ada..huhu
semua happy datang sekolah ! :)
 ada yang dah naik kelas sebab dah pandai sikit :)

first day je ada benda yang pecah..wuu ! cermin kat pintu dah pecah..berlaku selepas waktu sekolah. alhamdulillah budak budak pun semua dah balik..





Berserah.
Berserah !

Balik rumah je terus TIDO ! Huh...
Kalau rosak lagi laptop lepas ni tak payah dah pakai LAPTOP paham tak nurul aina!

Assalamualaikum semua !


 

Designed by Alieff Artwork