Thursday, December 20, 2012

Syukur Siap Juga Akhirnya ! =)

Assalamualaikum warhmatullah ! Salam sayang pada semua :)

Thanks to cik aqilah kerana telah berhempas pulas menolong saya bikin jadual waktu ni..siap amik cuti dan datang dari Aloq Setaq to KL untuk bikin kerja ni ! Oh yaaa thanks jugak to cik fast furious (**datang dari belakang rumah je)  sebab sudi tolong wat jadual ni gak ! thanks yaa terharu ada kawan kawan ceni ni hehe:)

Ok lah, papehal pun Alhamdulillah. dah siap dah jadual waktu sekolah untuk sesi 2013 !!! (**tepuk tangan bagi trofi kat nurul aina + cium peluk ! ) Hehe...

 Yang ni hehehe...pembahagian masa waktu guru mengajar.. hehe pening pale korang tgk ni..

ini boss bagi email hehehe...buat kerja kat rumah lalalaaa

yang ni dah siap dah... siap dah edit semua..hee hee...
 




Dua tiga hari ni boring boring saya lepak di sekolah, ada hal kewangan dan barang yang perlu beli untuk habiskan duit kerajaan hahaha...

Sambil duduk duduk tu sembang dengan anak staff, Budak kecik ni baru 4 tahun tau umur dia..siap bagi tips bercinta lagik kat saya.. apekes !!! huahauahuaua.

Sarah nyanyi lagu aris ariwatan; (**bila dengar lagu ni sayu pulak rasa...ermm tak pernah dengar lagu nii huu tak tahu sape nyanyi)

Satu
kasih nan abadi
Tiada tandaingi dia yg satu

Dua
sayang berpanjangan
Membawa kesyurga
Kasihnya ibu

Lepas tu saya tanya sarah..

Neo : Sarah, pandainya nyanyi lagu ni. aunty pun tak tahu lagu ni kot...(**balik ni kompom aku download lagu ni)

Sarah : Lagu ni kalau bercinta boleh nyanyi...

Neo : Ahh bercinte ? bercinte tu ape Sarah ? (**adoii sambil ni saya tahan gelak dan muke dah pelik da)

Sarah : Mencinta la..macam ayah dengan ibu kan bercinta..lagu ni boleh lah nyanyi kalau bercinte..

Neo : Oooh, ayah dengan ibu je ke boleh nyanyi lagu ni Sarah ?

Sarah : Taklah..kalau boifren dengan gepren bercinta pun boleh nyanyi lagu ni..

Neo : Ooh yeke..bila nak kena nyanyi lagu ni ye ?

Sarah : Kene nyanyi waktu boipren pakai kasut laaaa...

Neo : AAAAaaaaaaaaaaaaa waktu pakai kasot ??? (mulut terdiam daaa..blank aku dengan budak ni T_T)

Neo : Bercinta tu ape Sarah ?

Sarah : Bercinta tu kan NORAT NORAT..(kelakar bile dia sebut norat ni ok !!) lepas tu kan dia nak kawen..

Neo : OOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooo (mak aihh pandai nye budak ni.. baru 4 tahun kot !!!)

Neo : Pandai lah sarah ni huuu :)

budak kecik ni !
 


 sarah ni kan !! ish ish ish !


1234, Aris Ariwatan :) 
Sedap nya lagu niiii :) Weeeeeeeee ~~ kasih ke syurga ! Tujukan untuk semua orangggg..sayangilah ibu ayah anda...dan sayangilah orang yang menyayangi diri anda :)

Andai kau peroleh bahagia, ingat itu bukan selamanya..
Andai kau dalam sengsara , ingat itu bukan selamanya...
~ Hidup ini sementara ~




 

Designed by Alieff Artwork