Pages

Friday, December 28, 2012

Selamat Kembali Ke Sekolah Cikgu & Murid-Murid !

Assalamualaikum warahmatullah..

Excited ! Apa yang excited ni ?

Heheh.. excited sebab dapat bawak kereta vios baru kawan saya, qilah. Best gak kereta vios ni...ingatkan besar dan lebar sangat ke..tapi sebenarnya size vios ni takdelah besar pun. So takde la gagap gugup nak bawak kan !

Bukan per, saya ni dah biasa bawak kereta mainan (**viva eleite jeerrr) kan ! So kalau bawak kereta besar besar ni rasa macam besar gila dan tak muat nak lalu celah celahan di jalan raya :P Heheh...neway disebabkan owner kereta ni masih takot takot nak bwk kereta baru beliau..so saya amik alih je la ek ! Maseh ! XD

saya buat kereta vios baru ni macam hak sendiri jap. berangan jew ~
fuel full tank Rm75 ~
monthly Rm780 ~
amacam, nak pakai kereta vios tak !

 aww aww jam kesayangan muahhhh !


Minggu ni semua cikgu seluruh Malaysia dah mula sibuk dengan pembukaan sekolah untuk sesi 2013 ! Semua cikgu cikgi dah mula bermeeting sakan kat sekolah...huhu..Kalau tengok facebook status..semua orang mood meeting je :) Hadap je lah ye tak  =)





nametag baru ! nametag lama semua hilang kena makan UFO !!


yang ni lawak sket, tgk efek angin tudung saya tu, qilah kata
nurul, muke ko da macam orang somalia pakai tudung der.
orang somalia :P


 Minggu depan pula sekolah dah buka ! so selamat kembali bertugas untuk semua guru guru dan juga selamat kembali bersekolah kepada semua murid murid :)   Jangan lupa pasang azam baru yaaaaaaa ! Moga moga tercapai insyaAllah !

ok babai !! :)



 

Designed by Alieff Artwork