Saturday, December 15, 2012

Restoran Upin Ipin, Shah Alam (Review)

Assalamualaikum

Masa ni saya dengan Aqilah berada di Shah Alam area. . jalan jalan area sini sebab pagi tu nak ambil sugar glider si magic..then nak pergi tengok kawan i konvo :)

Ternampak banner restoran upin ipin..tetiba kaki melangkah ke arah restoran ni..heheh..makan dulu lah!
Sementara tunggu order sampai..main main dengan magic...tidur mcm org gila hahha..

Komen untuk restoran upin ipin? : Makanan memang terbaik..sedap..kuantiti banyak..banyak.produk upin ipin dijual kat sini..contohnya cereal..beg..botol air..buku..pensel..dan mcm mcm lagi..nama menu pun nama nama karakter dalam cerita upin ipin :) cool gila..

Harga ? Mahal sikit dari kedai biasa..kalau biasa nasi ayam RM5.50..kat sini nasi ayam RM9.90...tapi kualiti the best..sebab nasi sedap..ayam pun fresh dan lembut..saya puas ati :) 

:)

Minta maaf gambar yang saya amik semua terdelete..jadi saya amik gambar dari blog orang lain je T_T







 

Designed by Alieff Artwork