Wednesday, December 26, 2012

Jam Tangan Baru, DKNY =)

Assalamualaikum warahmatullah...

Astagfirullahalazim...ape nak jadi dengan kamu ni wahai nurul aina zakaria..ape nak jadi ni nurul...adoi laa adoi (**pahal neo ni !!)

Saya sebenarnya dah lama sangat survey jam...dah berbulan bulan saya asyik duduk melangok je kat CERMIN KEDAI JAM...sikit sikit saya berhenti. Nak beli..tapi berkira kira nak beli dan takde yang saya berkenan. (***kedekot sebenarnye aku ni)

Konon BUDGET "aku nak beli jam below rm200 sudey" tetapkan iman..

Blurghhhhhh mana ada jam lawa lawa harga rm200 ke bawah der. Penat saya ROUND SATU MALAYSIA tak jumper der...yang saya nak semua mahal sangat. Nak tunggu PAKWE bagi hadiah...Nak tunggu hadiah HANTARAN...taktau bile kan, so terpaksa lah berkorban demi jiwa dan raga ~ apakah @@,

Harini buat sekian kalinya. Dapat jugak sebuah JAM TANGAN. Brand DKNY (******entah camne nak sebut saya sebut DIKNI, hahaha) PRICE : 598.00 after discount, RM478.00

Kejadahnya kata budget RM200 ke bawah ????? ini harga RM478.00 der !! Arghh apa nak jadi dengan nurul aina ni ? Tolong tolong selamatkan duit saya dan dompet saya...oh noooo.

Eh eh, tak kesah lah. JAM NI LAWAAA. saya suka gila la ! Lepas mandi pun tetiba nak pakai. hahaha. nak tidor pon pakai laa heee...babai semua I lap youuoolzzz :P


Neo : eh eh jam ni cute laa kaler peach nude gitu..hihi
Salesgirl : erm miss, this colour actually a rose gold
Waaaa tanteknye ! 


 haa nampak tak pelekat kat kete saya tu.. NEO :)

i know i know i know !! jam ni lawa kan :)) kannnnnnnnn

terima kasih sebab sudi layan saya yang tengah eksaited dengan jam baru. Alhamdulillah.

LOKASI : LEISURE MALL :)

gambar gambar dibawah sebenarnya nak KORANG SEMUA FOKUS DEKAT 
jerawat neo yang macam saiz lori ayam XD yeah ! new accessory on my FOREHEADDDDD makaseh :)





i lap you olssss...thanks sebab teman saya beli jam harini :) yeayyy !!! alhamdulillah !





 

Designed by Alieff Artwork