Pages

Monday, December 24, 2012

Jalan-Jalan Tengok Orang Kahwin =)

Assalamualaikum warahmatullah...

Semalam hari ahad kan ? Kikiki...sejak cuti sekolah ni tarikh pun tunggang terbalik dalam kepala saya ni. Adui dui dui dui..boring boring duduk rumah, mak pulak ajak pergi kenduri kahwin.

Mula mula pergi kenduri kahwin kat area Salak selatan lepas tu kenduri kahwin kat Alam damai pulak.. Seronok tengok orang kahwin niiie hehehe !

 Tengok pelamin dia ni teringat aritu kakak saya pun pakai pelamin ni...simple je kan..Kalau saya kahwin nanti nak duduk dalam kerusi kerang boleh tak ? nak tema dasar lautan ~ hahahaha...
lepas tu ada lighting effect lampu neon !!


Time ni agak lawak je.. orang sebuk sebuk potong kek..saya boleh mencelah.. "ehh kejap kejap jangan potong dulu saya nak amik gambarrrrrrrr kek ni !" hahahah sebenarnye nak amik gambar patung atas tu comel je. bukan nak makan kek pon hehehe..
 

Pakai sempoi je bukan saya yang kahwin pun kan heheheh :) hip hip hip ! askar jugakkkkkkkk . gelapnye muka kuuuu... hahaha..bangga jap kulit muka ada beyonce ~

Awww so sweet kawan saya ni..kahwin tema garden gituuu ~ sweett sangat sangat ! Baju pengantin baju kurung modern jer..simple..ape orang panggil tu ? PEPLUM ? aihh asal nama dia pelik sangat tak reti den nak menyebutnye ! Tahniah Rai & Mizi :)

ok babai ! assalamulaikum :)


 

Designed by Alieff Artwork