Pages

Saturday, December 15, 2012

Durian Crepe.

Assalamualaikum..

Sebenarnye dah tulis entri panjang lebar tadi..tapi terdelete pulak!

Pernah dengar durian crepe?Kegilaan semua orang sekarang ni.

Disebabkan ramai yg cakap durian crepe ni best gila i pon order la kat kawan i..Kawan i hantar durian crepe ni sampai pintu pagar sekolah lagi :)

komen: rasa dia macam kuih ketayap inti dia whipping cream dan durian. haa camtu la rasa dia :)

Kat mana nak beli durian crepe? Nah kalau korang nak order..boleh contact kawan saya ni..sazana +60136370739 Ampang.

Harga sekotak baru Rm10 dalam dia ada 6 ketul durian crepe. :)






 

Designed by Alieff Artwork