Pages

Monday, November 12, 2012

Tony Roma's Pavilion KL (Review)

Salam,

Lupa nak review sikit pasal tempat makan ni. Hehe...first time jejak kaki kat restoran Tony Roma's ye...tak pernah dengar pon kikiki...

Mulanya teringin sangat nak melahap kat TGI Fridays since TGI tak diragu ragukan kehalal-lannya lagi kan...(kesian kan saya TGI friday pun tak pernah try hahaha) tapi my friend kata Tony Roma's lagi sedap lah kononnye..jom try ! 

Lupe nak mention ni terima kasih cik kapak kerana belanja saya dengan qilah makan tulang rusuk kambing ni muahahaha...tulang rusuk adam saya tak jumpa lagi tulang rusuk kambing yang saya lahap hahaha (ceq nak je letak gambaq hang pakai baju pink tu haha...takot hang nanges je tettttt :P )

Komen : 
- sedap, daging dia pon lembot jer
- qilah pon kata sedap gak
- besttt sebab ada banyak jenis sos...so belasah semua jenis sos yang sedap tuuu
- air lemon tea boleh refill
- harga ? tak tau lak sebab orang belanja..
- next time nak datang lagi tak ? yuppp nak nak nak nak try benda len pulak



kat bawah ni saya letakkan Tony Roma's branches sekitar kuala lumpur.  Kalau paling dekat pavilion....wuuuuuuuuuuu
No. 1.15, Level 1, Pavilion Kuala Lumpur
Jalan Bukit Bintang, Federal Territory of Kuala Lumpur
03-2143-3278

Tony Roma's


www.tonyromas.com
7 Google reviews
Cineleisure Mutiara Damansara 2a Jalan PJU 7/3
Petaling Jaya
03-7728-7833

Tony Roma's


www.tonyromas.com
3 Google reviews
The Gardens Lg217 Lingkaran Syed Putra
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
03-2282-8243



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ok la tu je nak cite babaiiiiiiiiiii :)
 

Designed by Alieff Artwork