Pages

Monday, November 12, 2012

Texas Steak House, Bandar Tun Hussien Onn (Review)

Salam..

Selamat pagi semua...harini kasi penuh news feed sebab cik neo update blog je kejenye ! Maklumlah dah start cuti sekolah laaa katakan. :)

Ok nah cite sikit pasal makan-makan kat Texas Steak House kat Bandar Tun Hussien Onn semalam..weeehuuu first time pergi sini. Recommended by my sister. Sedap sangat ke ? Meh try ? 

KISAH SAKIT GIGI :
Saya bawa my parents makan disini...huhuhu...dengan keadaan gigi saya yang sangat sangat sakit...without taking painkiller..saya belasah jugak makan western food...sambil makan tu sambil adoiiiiiiiiiiii adoiiiiiiiiii awwchhh arghhhhhhhhh tapi nak telan gak !! hahaha..tak kire !!

Komen : 
- harga berpatutan, boleh belasah bila bila masa...makan 2-3 orang baru RM50 lebeh...bergantung benda apa yang korang order
- air dia gelas BESAR okayyy so tak kesah laa air segeas rm5-rm9 pon puas hati jugak
-makanan dia sedap la ugak..daging lembut...salmon pon sedap
- overall memang sangat sangat okay ! makanan makan panas-panas..kauu berasa asap lagi masa sampai kat meja kami..
- lepas ni na pergi lagi tak ? nakk nakk :)
-paling penting restoran ni kepunyaan orang ISLAM :) dijamin halal !













ok babai assalamualaikum :)


 

Designed by Alieff Artwork