Pages

Thursday, November 01, 2012

Sweet Hot Loving November :)

Salam.

Weee...masa kecik kecik nak beli barang camni tak dapat. now tergedik gedik nak beli barang barang comel ni hehee..

my new sharperner and magic pen ;) (tu je pon nak cite pon takleh blah neo niiii)

Eh harini dah 1 november 2012 laaaa..dah masuk bulan 11...seronoknya. Bulan sebelas ialah bulan yang romantik...Bulan yang ceria,bulan yang tenang, bulan yang sukaria...bulan yang paling seronok dalam setahun.

kenapa pulak? eh sukati saya la...hahaha.lagi pun birthday saya pun bulan november :) oklah chow dulu ya...

Bulan ni nak mood baik sepanjang masa je. no moody moody. no gloomy. no no no. Jangan ada yg bagi saya gloomy bulan ni sebab saya nak happy go lucky jeee...

Subhanallah
Alhamdulillah
Lailahailallah
Allahuakhbar

;)

bye assalamualaikum!


 

Designed by Alieff Artwork