Pages

Thursday, November 22, 2012

Salam Semua, Sleeq Ft. Aaron Aziz !!!

 Salam !

Masa balik dari ambil adik kat tempat tuisyen tadi saya on radio HOT FM cam biasa...then dengar lagu cute ni...siap bagi salam lagi :P

"assalamualaikum semua...."

Ehh ehh ape cute sangat lagu ni...dah agak agak dah memang suara sleeq..tapi tak sure feat dengan suara siapa...bila google balik..tengok tengok sleeq nyanyi dengan aaron aziz.

ER AARON AZIZ ? Hang boleh nyanyi ka ? errr ewrer...

Ok ok, papehal pun lagu ni best gila...huhuhu..suka, sempoi sangat. So korang semua jemput dengar lah ye.. hehehe..





Download lagu ni ??

 
 
 
Lirik Lagu Salam Semua – SleeQ Feat Aaron Aziz

[Chorus]
Semangat aku yang membara
Sekuat semangat bercinta
Ku rela tinggalkan segalanya
Assalamualaikum semua

Oh oh
Bukan ku lupa
Ku tak akan lupa
Semuanya ku bawa ke situ
Soalnya dimana
Ke situ berada
Soalnya siapa berani ikut aku

Mereka kata ku lupa daratan
Dan ku hanya ingin mengejar nama
Mereka lupa tugas cari makan
Sampai bila aku nak tahan lapar

Kan ku janji mu untuk sedia
Sekurangnya tiga tahun
Ku setia kalau kau bersabar
Kan dengan setiap naik ada turun

Mama ada Papa ada tolong jagakan mereka
Sayang fahamkan aku sibuk bekerja
Dengan izin Tuhan perjalanan hidup kita lancar
Nascar aku balik kampung macam askar

[Ulang chorus]

Kan ku tinggalkan semuanya keluarga yang ku sayangi
Doa dari ibu ayah sokongan saudara memberi kekuatan padaku
Sepanjang perjalanan ini

Kadangkala di dalam kerjaya memerlukan pengorbanan
Dan pengorbanan itu penting di dalam kerjaya
Inilah cerita Aaron Aziz

Memang bukannya hatiku yang rela
Memang bukannya hatiku yang setuju
Untuk berjauhan dari keluarga
Untuk berpisah dengan buah hatiku

Ada yang kata diriku tak mampu
Bakat di wajah belum tahu laku
Jangan mencoba diri sendiri yang malu
Kemana pergi semangat orang Melayu

Ku diberikan kekuatan
Danish Anaqi yang pertama
Keduanya insan yang terindah
Ku namakan dia Dwi Ariana
Cahaya mata yang melengkapkan
keluarga Dahlia Arissa
Itulah hasil cinta diriku dengan Diyana

[Ulang chorus 2x]
 

Designed by Alieff Artwork