Pages

Monday, November 19, 2012

Restoran Zam Zam, Jalan TAR (Review)

Salam,

Semalam rasa boring...sangat sangat. Huarghhh...titibe rasa nak keluar cos my friend ajak pergi rasa SUP TULANG MERAH di zam zam restaurant. Sup tulang merah ? nama pun first time saya dengar...so boleh makan ke ? jom kita try tengok...

Ohya...kat restaurant zam zam ni ada surau k..ermmm surau dia u pegi 1st floor..nampak da pintu surau. Tapi kena naik another 3 anak tangga utk ke surau perempuan dan...alahai surau kecik dan agak panas..hujan peluh masa solat. tapi takpelah pun kan :-)

ok tempat nya di sini ya... rasa semua orang tau kan kat jalan tar tu.. saya salu tengok je tak masuk. ni first time pegi. kalau nak tau, zam zam restaurant ni makanan selera singapura :) kat singapore pon ada restaurant zam zam juga :P


amboi ! ni dia sup tulang merahhhhh tatotnyeee larikk...
merah berdarah haha siap ada straw lagi nih boleh sedut sedut.
komen : memang sedap...kuah rasa macam mee bandung pun ada...

bukan makan dengan nasi...makan dengan roti...
first time try hahaha
komen : rasa roti laaaaaaa apelagi

ni pula murtabak ayam...memang sedap :)
komen : fas kata murtabak dia kosong. tapi for me sedap je !
 kalau makan sorang memang tak habis ni. yang ni pon makan dua orang tak habis ni !!! acano ? hidangan ni boleh makan 3 orang dan roti tu add on je later..


sayangku amy lion...yang masih menyinga hahahahahah...lap u muah muah
 

cak bom bom cak cikibom cikibom ! 

yang ni fas, dia tetiba jadi orang kelantan dan cakap macam orang kelantan.
apekes !
  

Masa ni kami di Secret Recipe...alahai secret recipe di jalan tar ni sangat lah ramai orang kan..tak cukup staff lambat sangat...huhuhu..tapi takpe...becos i dapat my banana SPLIT .. :P

my banana SPLIT


Ohya, kalau teringin nak pekena Sup Tulang Merah special tu...mai la pegi Zam Zam Restaurant di jalan tar...lepas makan boleh shopping baju dan tudung :P
 

 

Designed by Alieff Artwork