Pages

Monday, November 12, 2012

Persembahan Anjing Pengesan K9 :-)

Assalamualaikum :)

Ni cerita nak hampir basi dah hihihi..haritu ada polis datang sekolah buat persembahan anjing pengesan K9...syok jugak tengok wooo :) teruja saya. Huhuuuuu. Taktau nak cerita apa dah layan gambar je laaa k :) take care semua...

yang ni murid murid darjah satu :) comel budak budak ni.,

cikgu acaaaaa



Masa kat dewan tu saya main dengan budak ni kejap...dia suka camera :) Hehehe...








 Lepas habis aktiviti kat dewandimana talk nya saya sendiri tak faham sebab dalam bahasa mandarin, so sukatilah main main amik gambar hahaha....lepas tu kami pergi keluar court pulak untuk tengok persembahan aning pengesan K9...

 Anjing ni diescrt oleh seorang polis. Polis tu bagi arahan kat dia suruh dia jalan, landing, rolling, jump...huhuhu seronok....pandai woo anjing nii rasa nak bawak balik rumah je :P







Yang dalam beg tu ada dadah. Anjing tu boleh kesan dadah dalam beg tu dengan pantas...hebat :)


 

 Budak budak sukalaaaa...diorang kan cina..boleh ah pegang anjing tu.. siap bergambar otograf lagi dengan anjing K9 tu..popular anjing tu haritu hahaha


 Ok babai ! Assalamualaikum !:)




 

Designed by Alieff Artwork