Pages

Monday, November 19, 2012

Pekan Rabu, Alor Setar.

Update pasal persinggahan di Pekan Rabu, Alor Setar. Ni kali kedua kot dalam hidup saya pergi tempat ni hahaha...

Kat Pekan Rabu ni bagi saya tak banyak barang pun. Semuanya jual benda yang sama je..macam kerepek, jeruk, dan segala snek banyak kat sini. Selain kawasan tempat makan yang agak kotor...kompleks pekan rabu tu pun agak boring. Nak bagi berapa star ni ? Hurmmm 2/5 !

Tapi kawasan sekitar pekan tu macam macam ada...kedai kain kamdar pun ada, beg,baju,tudung,kasut..semua adalah. Best jugak. So kalau nak jalan jalan beli barang pegi kat sekitar tu je :) Secret recipe pun ada...kat belakang Maybank.. Jumpa secret recipe je terus serbu huhuhu !

selamat datang ke ALOR SETAR !










 kompleks pekan RABU


oreo cheese cake !

strawberry marshmellow cheese cake




 

Designed by Alieff Artwork