Pages

Monday, November 12, 2012

Insyirah & Arif Sepasang Kembar Yang Cute.


Assalamualaikum :)
Seronoknyaa bila si kembar ni datang ! Geram betul...dua dua dah makin gombot nampaknye...pandai mummy dengan daddy dia jaga kan :)

Arif nampaknya dah makin bertambah berisi...berat pulak tu. Insyirah makin lama makin sweet nampaknya...huhu pipi gebu sangat ! Umur si kembar ni dah masuk 2 bulan dah...waaa cepatlah besar macam Irfan Nur Iman..lepas tu boleh main dengan cikna kan kan kan ! 

Sekarang arif dengan insyirah dah suka main main dengan orang..diorang nak bercakap jer...uuu aaa oohh ehhh..entah apa yang dibebelnya kan. Hahah oklah itu je nak update..babai babies :) see you nextimeeee muah ! lap u !

 Insyirah & Arif Sepasang Kembar Yang Cute.

Nafisah Insyirah  Iman

Nafisah Insyirah  Iman

Ahmad Arif Imanudeen
 

 Ahmad Arif Imanudeen

 kuasa Allah kan..ada sepasang kembar dalam family kami :) huhu happy sangat ! saya pun nak anak sepasang kembar lah kalau camni :)

 

Designed by Alieff Artwork