Pages

Thursday, November 15, 2012

Gelagat Sugar Glider.

Salam ! Taktahu pulak nak update ape harini tentang sugar glider. Takde perubahan pape pun just harini macam pelik sikit...

Si Mumu dengan Si Baby yang duduk berjiranan cage sebelah menyebelah tu mcm bergaduh pulak. Entah apa si baby tak puas hati dengan si mumu entah...sampai nak cekau cekau mumyu dari cage sebelah..

Saya pun buka cage nak usap Baby..bagi baby calm down..tapi saya pulak yang kene ngap dengan baby...hampeh tol...

TIPS # kesimpulannya, kalau mood sugar glider korang tak bek jangan hulur tangan anda hahahaha..



 BABAI !





 

Designed by Alieff Artwork