Monday, November 19, 2012

Food court Stadium Darul Aman, Alor Setar.

Salam..

Masa di Alor Setar haritu...ingatkan nak cari breakfast special..tapi tak jumpa tempatnye, jadi singgah saja makan di food-court stadium darul aman. Itupun kami keluar pukup 8pagi...kedai masih banyak tak bukak. Alhamdulillah, syukur dapat makan nasi lemak dengan roti canai . tapi sedikit kuciwa sebab di KL pun dah biasa dengan nasi lemak dan roti canai T_T

So untuk sesiapa yang jalan-jalan nak cari benda best or makan best..sini bukan tempatnye...ni hanya foodcourt stadium darul aman je hehehe...dan yang pastinya semua self service :) roti canai ko dah siap kalau ko tak g amik seniri kat pakcik tu...ko tak payah makan sampai bibile...hahaha...



 syukur 
air barli panas dan nasi lemak pon cun saja!!


 my favorite drink ever !!
air barli panas :)


 mummy dan daddy :)



 sister and brother

 


wuuuuu


weeeeeeee


waaaaaaaaa


 bergambar dengan anak sedara yang dah lama sangat tak jumpa !!!
entah berapa tahun tak jumpa rindu sangat


 posing sama eh !


 comel kan ! adik beradik tapi lain dua dua nya !


ok itu sahaja, babai assalamualaikum !



 

Designed by Alieff Artwork