Pages

Monday, November 19, 2012

Food court Stadium Darul Aman, Alor Setar.

Salam..

Masa di Alor Setar haritu...ingatkan nak cari breakfast special..tapi tak jumpa tempatnye, jadi singgah saja makan di food-court stadium darul aman. Itupun kami keluar pukup 8pagi...kedai masih banyak tak bukak. Alhamdulillah, syukur dapat makan nasi lemak dengan roti canai . tapi sedikit kuciwa sebab di KL pun dah biasa dengan nasi lemak dan roti canai T_T

So untuk sesiapa yang jalan-jalan nak cari benda best or makan best..sini bukan tempatnye...ni hanya foodcourt stadium darul aman je hehehe...dan yang pastinya semua self service :) roti canai ko dah siap kalau ko tak g amik seniri kat pakcik tu...ko tak payah makan sampai bibile...hahaha...



 syukur 
air barli panas dan nasi lemak pon cun saja!!


 my favorite drink ever !!
air barli panas :)


 mummy dan daddy :)



 sister and brother

 


wuuuuu


weeeeeeee


waaaaaaaaa


 bergambar dengan anak sedara yang dah lama sangat tak jumpa !!!
entah berapa tahun tak jumpa rindu sangat


 posing sama eh !


 comel kan ! adik beradik tapi lain dua dua nya !


ok itu sahaja, babai assalamualaikum !



 

Designed by Alieff Artwork