Pages

Saturday, October 27, 2012

Peel Off Mask : Himalaya Herbals.

Salam !

Alamakkk tolong tolonggg panggil bomba,,,panggil polis dan sebagainya !! Errr..kenapa ? Sebab saya ada banyak jelawat !! Ehhh bukan ikan jelawat tau..jerawat la !

Hurm sangat sedeh kenapa jerawat nak menganggu kehidupan saya yang sedang bahagia ni...adoiyai ! Dah la wedding kakak saya near the corner jer...karang berkematu dan  menggerutu muka ni jadi pengapit...oh tidak katakan tidakk...

Maka dengan itu...marilah kita mencuba PEEL OFF MASK dari himalaya herbals yang kononnya boleh dikatakan mengurangkan blackhead dan whitehead kat muka ni. Mana tau bersih sikit muka ni menjelang kenduri nanti :( Haarapannnnnnn



 macam muka alien pulak dah ni haha

KOMEN

- masa pakai benda ni melekit. tepek je tebal sikit kat muka. jangan bagi kena kening or rambut kalau tak nanti nak tarik memang sakit woi nangis tau tak
- tunggu sampai kering 30 minit laa paling kurang. sementara tu boleh tidoq lena
- pas kering tu cabut pelan pelan...baca bismillah
- pastu tadaaaaaaaaa muka licin rasa segar bugar. 
- tak tau lah whitehead tu blackhead tu dia tarik ke tak tapi muka saya rasa lebih licin dan segar hahaha
:)

babai !





 

Designed by Alieff Artwork