Pages

Sunday, October 28, 2012

Hari Keluarga Program Pendidikan Khas Integrasi 2012 !

Salam.

Lupa pulak nak update pasal hari keluarga PPKI dua minggu lepas kot. Best ke , spesel sangat ke ? Hahaha...honestly, semuanya berjalan dengan lancar walaupun saya rasa hari keluarga ni tak perfect mana pun sebab banyak yang kurang...huhu takpelah asalkan semuanya dah berjaya dilaksanakan tanpa sebarang masalah :)

Minta maaf kalau ada banyak kekurangan masa hari keluarga haritu...huuu...layankan gambar beberapa keping ni ok :)

 Hadiah antara cikgu cikgu :) Saya dapat tabung air kecik ! Dah guna dah kat rumah...memang bagussss sekali hadiah yang saya dapat tu :) hehehe...

the whole family of program pendidikan khas integrasi sjkc sam yoke...parents...students..teachers..tq all of you for the support !! :)

good ! hahahaha ade budak kecik nak kena tangkap ni...hiyappp tangkap budak tecik niii !!

dah dapat tangkap dah hahaha :P 

cik neoneoneo dengan cik puan guru besar sekolah :)

i love PPKI ! Muahhhxxxxxxx :)
:) Alhamdulillah  <3 br="br">

 

Designed by Alieff Artwork